Voor het seizoen 2019/2020 zijn in alle jeugdcategorieën (tem U21) spelers welkom. Wil je meer informatie rond onze jeugdwerking of vrijblijvend enkele trainingen volgen contacteer - Gerry De Cleene (0476/564605) of via gerryjeugdvjb@gmail.com

Mooi weekend - helaas kon eerste elftal het veldoverwicht niet omzetten in een overwinning

zaterdag 01 december 2018 - 19:59 / Filip Van Lippevelde
pak overwinningen van onze Baardegemse ploegen

De A-reserven gaven vrijdagavond al het voorbeeld. Ze wonnen met 7-0 tegen Dendermonde.  Indien ze er volgende week opnieuw in slagen om te winnen, mogen ze zich alvast tot herfstkampioen kronen.

De U15 konden vandaag bij winst kampioen worden van de heenronde.  Helaas gaf tegenstander Jong St Gillis in laatste instantie forfait.
Spijtig voor de spelers.  Kampioen spelen had leuker geweest met een winnende match  Alleszins een dikke proficiat aan de spelers en trainer met hun kampioenstitel

Ook de B-reserven konden vandaag eindelijk nog eens de 3 punten binnenhalen. Het was al geleden van 13 oktober.  Ze wonnen vanmiddag met 4-3 van Panters Okegem.

Onze U17B behaalden voor de eerste keer een overwinning.  Zij wonnen met mooie 4-1 cijfers tegen FC Smetlede.

En ook bij onze jongste categoriëen (waar geen uitslagen bijgehouden worden) werden enkele knappe zeges behaald. 

De prestaties van jeugd en reserven zorgden zeker en vast voor de nodige inspiratie voor ons eerste elftal.  Veel lovende woorden van de tegenstander, maar daar behaal je helaas geen punten mee.

Vrij snel op achterstand gekomen, kon er net voor de rust toch gelijkgemaakt worden.  In het begin van de tweede helft werd een Baardegemse strafschop gepakt door de thuisdoelman.  Uit het goede voetbal en de samengespeelde kansen kon de winnende treffer niet tegen de netten getrapt worden. Het was zelfs Bonanza die in de laatste minuten onverdiend met de 3 punten ging lopen.

Zondag een 6-punten match tegen Herzele-Ressegem dus